Zeki Halı Yıkama

Aynı Gün Hizmet...

0242 343 20 21  
0552 219 62 59 


Halı yıkama yerimiz Antalya genelinde semt ilçe tüm her yere aynı gün servis hizmeti ile bir telefon kadar yakınız. Kesintisiz kaliteli servis hizmeti aynı gün ile garantili halı yıkama hizmeti sunuyoruz.  Zeki Halı yıkama makinemizde ve buharlı temizleyiciler sayesinde halılarınızı yepyeni görüntüsüne kavuşup  tazelerken, sert zor lekeleri gerçekten yok etmek veya kalıcı kokulardan kurtulmak için özel bir halı temizleyicisine ihtiyacınız olacaktır. 

Antalya halı yıkama fabrikamız bünyesinde halı yıkama yanı sıra ayrıca yerinde halı yıkama, koltuk yıkama, kanepe yıkama, stor perde yıkama, yorgan yıkama, yatak yıkama ve battaniye yıkama hizmeti de sunuyoruz. Zeki Halı yıkama fabrikamız da tüm halılar halıların cinsine, dokusuna, boya ve iplik kalitesine göre en iyi temizlik yöntemlerini eksiksiz tamamlamak suretiyle temizlenir.



Zeki Halı Koltuk Yıkama Antalya

Halı üzerinde ve gözle görünmeyen bakteri ve polenlerden zaman içerisin de halının içerisinde hapsolur. Bu tür her türlü kir toz bakterilerden halıları derinlemesine arındırıyoruz.  Antalya genelinde, yıkama makinaları yardımıyla yıkanan halılar, battaniye ve yorganları dışarıdan toz toprak bulaşmaması için kapalı mekanda  kurutma odalarımızda kuruttuktan sonra nem alma odalarımızda tamamen nemden arındırdıktan sonra son kontrollerini tamamladıktan sonra poşetli sarılı olarak adresinize ulaştırmak suretiyle servis araçlarımıza yüklüyoruz.

Antalya halı yıkama olarak, bizimle her açıdan memnun olmanız için kaliteli hizmete devam ediyoruz. Antalya halı yıkama firmaları içinde en iyi halı yıkama makinelerine sahip firmamızı bir kere hizmet aldıktan sonra kaliteli ve derinlemesine temizliği gördükten sonra kararı siz vereceksiniz.



Antalya Halı Koltuk Yıkama

Antalya halı yerimizde en iyi halı yıkama makineleri ile en iyi halı temizleyiciler halı şampuanları halı leke çıkarıcılar kullanıyoruz. Amacımız her daim müşteri portföyümüzü kaliteli olarak artırmak. Sizlerin memnuniyeti bizlerin işine olan kalitesini benimser. Bu yüzden işimizi  kaliteden ödün vermeden yapıyoruz.

Halı yıkama uygun fiyatlar 2021-2022 güncel fiyatlar için web sitelerimizi ziyaret ederek yada bizlere telefon numaralarımızdan ulaşım sağlayarak halı yıkama fiyatları ve halı yıkama detayları hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.



Yorumlar